Sivu 1/1

Fontteja

Lähetetty: 06 Joulu 2011, 15:55
Kirjoittaja Joulumuori
Ihan sellainen kaino pieni pyyntö, oliskohan tänne mahdollista saada erilaisia fontteja? Ihan vaikka pari vain, joku nätti ja jouluinen niin olis kivempi laittaa jouluntoivotuksia. :)

Re: Fontteja

Lähetetty: 06 Joulu 2011, 17:38
Kirjoittaja Larppa
Ikävä kyllä fonttien vaihto palstalle ei ole yksinkertaista. Jotta ne näkyisivät oikein kaikille käyttäjille, kaikilla pitäisi olla sama fontti käytettävissä. Tämä onnistuu uudemmilla selaimilla niin, että fontti ladattaisiin tarvittaessa, mutta kaikki selaimet eivät toimi aivan samalla tavalla ja vaativat hiukan enemmän virittelyä. Tutkin asiaa paremmalla ajalla, eipä tuo ihan mahdotonta ole.

Re: Fontteja

Lähetetty: 07 Joulu 2011, 19:23
Kirjoittaja Höyhen
Puolueeton mielipide :see:

Keskustelupalstat, joille on mahdollista vaihtaa fonttia, on karmeaa luettavaa. Ihmiset kirjoittavat fonteilla, jotka toimivat otsikossa tai alkukirjaimena, mutta lukeminen on tuskaa. Olen iloisesti yllättynyt, ettei tällä palstalla hirveän paljoa kirjoiteta eri väreillä, sillä sekin tuo sekalaisen ulkoasun.

Vaikka aloittaja tarkottaisikin vain muutamaa tavallista (ei koristeltua) fonttia, niin silti jokasen viestin ollessa eri fontilla, on lukeminen raskaampaa ja epämiellyttävämpää.

Re: Fontteja

Lähetetty: 08 Joulu 2011, 14:13
Kirjoittaja nissis
Komppaan Höyhentä. Tää palsta on ihanan selkeää luettavaa!

Re: Fontteja

Lähetetty: 08 Joulu 2011, 15:02
Kirjoittaja Sarppa
Kurkitaan, josko lisättäisiin tänne muutama koristeellisempi fontti, joita saa käyttää ainoastaan harkiten tietyissä tapauksissa, kuten juuri joulutervehdyksissä. Ylläpito huolehtisi sitten siitä, että fontit eivät leviäisi palstalle "arkikäyttöön."

Re: Fontteja

Lähetetty: 13 Joulu 2011, 21:42
Kirjoittaja Joulumuori
Juu, ymmärrän kyllä tuon pointin, en itsekään pidä liian sekavasta. :) Ja toisaalta, voinhan mä vaikka photoshopata jonkun kivan joulukuvan ja liittää siihen jouluntoivotuksen millä fontilla tahansa. :) :hip: